Om oss

Här är vi som jobbar på Yogaland

Yogaland jobbar med yoga och meditation för ökad medvetenhet. Yoga handlar i grunden om att förändra vår värld genom att förändra oss själva. När vi arbetar fysiskt med kroppen och lyssnar inåt i meditationer, släpper vi spänningarna och tankarna stillas  – vi finner frid och frihet.

Hej! Här är vi!

Tomas Sandehorn
Yogalärare & Grundare

Civilekonom och grundare av Yogaland och Kundaliniyoga Akademin. Tomas är E-RYT500 enligt Yoga Alliance och utbildar lärare och instuktörer i kundaliniyoga och medicinsk yoga, är medicinsk yogaterapeut, klangmassör, healer och mindfulnesslärare. Auktoriserad enligt standard hos Kroppsterapeuternas Yrkesförbund. 

Anna Sahlin
Yogalärare

Anna är internationellt diplomerad Kundaliniyoga- och meditationslärare. Hon har utövat olika former av yoga de senaste 20 åren och förenar gärna yoga med sitt starka intresse för natur och friluftsliv.

Malin Kindbom
Yogalärare

Internationellt diplomerad Kundaliniyoga- och meditationslärare sedan 2020. Malin har aktivt utövat yoga de senaste fem åren och har egen erfarenhet av yogans kraft att åstadkomma förändring. Malin jobbar gärna med tydlig intention i sina pass och med ett flöde av övningar, avslappning och meditation.

Ingrid Gruneau
Yogalärare

Internationellt certifierad yogalärare. Utbildad hos Kundaliniyoga Akademin 

Emma Säfqvist
Yogalärare

Utbildad yogalärare och förskollärare. Utövat kundaliniyoga sedan 2008 och tycker om att blanda det lugna meditativa med det dynamiska.

Yogaland i media

Discoyoga vår hetaste kurs, boka här, läs mer om kursen i Yoga för dig här!

Läs om medicinsk yoga vid stress och ångest i intervjun med Tomas Sandehorn på nätapoteket Treated här!

Nu finns vår fina yogastudio att beskåda och läsa om på webben, besök Yoga för dig här och Mitt i Västerort här =)

Yogaland

Stockholms mysigaste yogacenter  

Vällingbyv. 115, Vällingby
Yoga Västerort, Stockholm

0708 432 780

tomas(at)yogaland.se

PG 56 47 80-5

Hem     Kurs     Behandling     Utbildning     Om oss     Kontakt