Om oss

Här är vi som jobbar på Yogaland

Yogaland jobbar med yoga och meditation för ökad medvetenhet. Yoga handlar i grunden om att förändra vår värld genom att förändra oss själva. När vi arbetar fysiskt med kroppen och lyssnar inåt i meditationer, släpper vi spänningarna och tankarna stillas  – vi finner frid och frihet.

HEJ HÄR ÄR VI!

Tomas Sandehorn
Yogalärare & Grundare

Civilekonom och grundare av Yogaland och Kundaliniyoga Akademin. Tomas är E-RYT500 enligt Yoga Alliance och utbildar lärare och instuktörer i kundaliniyoga och medicinsk yoga, är medicinsk yogaterapeut, klangmassör, healer och mindfulnesslärare. Auktoriserad enligt standard hos Kroppsterapeuternas Yrkesförbund. 

Petra Persson
Yogainstruktör

MediYoga och Mindfulnessinstruktör (MIMY). Beteendevetare, Coach (ICF-utbildad), författare till boken “Vår mamma, sömniga fågeln – familjens väg tillbaka från utmattningssyndrom”. 
Petra tar emot klienter för personlig utveckling och stresshantering mha coaching samt leder kurser i MediYoga och Mindfulness (MIMY) och är medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund. 

Anna Sahlin
Yogalärare

Anna är internationellt diplomerad Kundaliniyoga- och meditationslärare. Hon har utövat olika former av yoga de senaste 20 åren och förenar gärna yoga med sitt starka intresse för natur och friluftsliv.

Anna Parkkila
Yogalärare

Internationellt diplomerad Kundaliniyoga- och meditationslärare sedan 2008 och utövat yoga sedan 2001. Annas pass har inslag av dynamisk frigörande jordade rörelser och afrikansk dans. Anna jobbar även med medicinsk yoga för personer med neuropsykiatriska diagnoser.

Sandra Lilliehöök
Yogalärare

Utbildad kundaliniyogalärare, Hatha och Yinyogalärare. Yogat sedan 2005. Yogar och mediterar dagligen och studerar Vedanta. Dagliga promenader i naturen är ett behov.

Mikael Reuterberg
Yogalärare

Internationellt certifierad yogalärare i Kundaliniyoga och Medicinsk yoga. Mikael har yogat i 20 år och är även diplomerad kost- och hälsocoach samt stress- och avspänningspedagog. Har ett eget retreatcenter i Barcelona.

Yogaland

Stockholms mysigaste yogacenter  

Vällingbyv. 115, Vällingby
Yoga Västerort, Stockholm

0708 432 780

tomas(at)yogaland.se

PG 56 47 80-5

Hem     Kurs     Behandling     Utbildning     Om oss     Kontakt