Om oss

Här är vi som jobbar på Yogaland

Yogaland jobbar med yoga och meditation för ökad medvetenhet. Yoga handlar i grunden om att förändra vår värld genom att förändra oss själva. När vi arbetar fysiskt med kroppen och lyssnar inåt i meditationer, släpper vi spänningarna och tankarna stillas  – vi finner frid och frihet.

HEJ HÄR ÄR VI!

Tomas Guru Nam Sandehorn
Yogalärare & Grundare

Civilekonom och grundare av Yogaland och Kundaliniyoga Akademin. Tomas är E-RYT500 enligt Yoga Alliance och utbildar lärare och instuktörer i kundaliniyoga och medicinsk yoga, är medicinsk yogaterapeut, klangmassör, healer och mindfulnesslärare. Auktoriserad enligt standard hos Kroppsterapeuternas Yrkesförbund. 

Pernilla Löfgren
Yogalärare

Pernilla är internationellt diplomerad Kundaliniyogalärare, instruktör i Medicinsk yoga och Yinyoga. Hon har arbetat med olika former av mental träning, avslappning och Mindfulness i skolmiljö.

Anna Sahlin
Yogalärare

Anna är internationellt diplomerad Kundaliniyoga- och meditationslärare. Hon har utövat olika former av yoga de senaste 20 åren och förenar gärna yoga med sitt starka intresse för natur och friluftsliv.

Lotti Sehlmark
Yogalärare

Socionom, skådespelare och utbildad Poweryogalärare och internationellt diplomerad Kundaliniyogalärare. En hängiven Yogini som vill inspirera och utmana sina deltagare till en bättre träningsform både inuti och utanpå!

Cristine Svedberg
Yogalärare

Internationellt diplomerad i Vinyasa flow. Cristine älskar att möta andra och känna samhörighet i yoga. Hon är utbildad socionom och arbetar som skolkurator och föreläsare och har länge arbetat för psykosocialt utsatta.

Mikael Reuterberg
Yogalärare

Internationellt certifierad yogalärare i Kundaliniyoga och Medicinsk yoga. Mikael har yogat i 20 år och är även diplomerad kost- och hälsocoach samt stress- och avspänningspedagog. Har ett eget retreatcenter i Barcelona.

Anna Parkkila
Yogalärare

 Internationellt diplomerad Kundaliniyoga- och meditationslärare sedan 2008 och utövat yoga sedan 2001. Annas pass har inslag av dynamisk frigörande jordade rörelser och afrikansk dans. Anna jobbar även med medicinsk yoga för personer med neuropsykiatriska diagnoser.

 

Petra Persson
Yogainstruktör

 MediYoga och Mindfulnessinstruktör (MIMY). Beteendevetare, Coach (ICF-utbildad), författare till boken “Vår mamma, sömniga fågeln – familjens väg tillbaka från utmattningssyndrom”. 
Petra tar emot klienter för personlig utveckling och stresshantering mha coaching samt leder kurser i MediYoga och Mindfulness (MIMY) och är medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund. 

 

Yogaland

Stockholms mysigaste yogacenter  

Vällingbyv. 115, Vällingby
Yoga Västerort, Stockholm

0708 432 780

tomas(at)yogaland.se

PG 56 47 80-5

Hem     Kurs     Behandling     Utbildning     Om oss     Kontakt