Behandlingar

Ta hand om dig själv på allra bästa sätt!

Unna dig en stunds avkoppling, egen tid, en stund att bara vara och njuta av livets goda. Upplev unika holistiska behandlingar för avslappning och läkande eller få en enskild konsultation om din hälsa och livsväg. Välkommen till Yogaland Day Spa i Vällingby!

Konsultation & Healing

Vill du yoga privat med en egen yogalärare eller få råd hur du kan hitta balans i livet med yoga och livsstilsförändring så boka en konsultation, vi erbjuder livscoach, privatyoga och yogaterapi.

Vidare erbjuder vi ett holistiskt perspektiv där man ser till alla delarna av människan, som är en otroligt komplex varelse, söker vi få alla bitarna på plats så att läkning kan ske. Helandet arbetar även på de nivåer som underbygger den fysiska dimension som vi vanligtvis uppfattar i vår vardag. Yogalands helande yogastudio är en fantastisk plats att landa och läka du hittar oss i Västerorts hjärta – Vällingby.

Massage

Vill du hitta djupavslappning och ta hand om dig själv på bästa sätt så boka in en underbar massage. En subtil och djupgående klangmassage med klangskålar på kroppen eller sjunk ner i ett varmt väldoftande bad och låt jetstrålarna göra jobbet. Yogalands dag spa hittar du i vår underbara yogastudio i Vällingby, Västerort, Stockholm.

Yogaland

Stockholms mysigaste yogacenter  

Vällingbyv. 115, Vällingby
Yoga Västerort, Stockholm

0708 432 780

tomas(at)yogaland.se

PG 56 47 80-5

Hem     Kurs     Behandling     Utbildning     Om oss     Kontakt