Hitta lugn och kraft

Vi har det du söker – kom och landa på yogamattan

Söker du lugn, återhämtning, fokus och ny kraft så har du kommit helt rätt. Här hittar du våra sköna kurser inom yoga och mindfulness. Våra yogakurser passar alla oavsett fysik och tidigare erfarenheter. Det är lätt att komma in i yogan och du arbetar efter dina egna förutsättningar.

Vi är auktoriserade enligt Kroppsterapeuternas Yrkesförbund - det största branschförbundet. Vi tillhör Yoga Alliance - Den internationella gyllene standarden för yogautbildingar.

 

 

Våra skönaste erbjudanden - yoga så mycket du vill!

Följ alla våra yogapass online! 
När du har förhinder och inte kan komma så kan du följa våra strömmade yogapass online. Ingår när du köper kurs, kort och autogiro. Du kan även köpa enbart distansyogan.

Yogapassen sparas även i ett yogavideotek som du får tillgång till så du kan yoga så mycket du vill 😀

Kom och yoga med oss! Svårt att välja? Kolla in vårt förmånliga autogiro så kan du gå så mycket du vill!

 

Boka in dig idag! Vi har även prova på.

Kundaliniyoga - Mjuk och skön yoga för alla

Kurser för hälsa och återhämtning - Medicinsk Yoga

Helande meditation och Metta

Sound Healing workshop med Tomas & Mattias från Yogaland och Feel the Vibes. Anmäl dig här nedan.

Samarbeten:

Certifierad FaR-arrangör – Fysisk aktivitet på recept

Vi erbjuder:

 

– Kostnadsfritt FaR-samtal

 

– Kostnadsfri prova-på

 

– 10% FaR-rabatt på ordinarie pris

 

– Yoga i grupp eller enskilt

 

Hör av dig redan idag HÄR

Vanliga frågor

Här är svaren på de vanligaste frågorna vi får om våra yogakurser.

BEHÖVER JAG NÅGON ERFARENHET AV YOGA?

Naturligtvis inte! Hos oss kan alla yoga – ovan som van, gammal som ung, vig som stel. På våra yogakurser går vi alltid igenom grunderna och påminner under varje yogapass om vad som är viktigt. Det är lätt att följa med i yogapassen.

JAG ÄR STEL OCH KAN INTE SITTA SKRÄDDARE
Om du har svårt att sitta med benen i kors beror det på stela höfter. Knäna åker upp mot hakan och ryggen krummas. För att få ner knäna är det en bra idé att lägga en fast kudde eller ihopvikt filt under stussen (finns på Yogaland att låna). Är du väldigt stel eller har skada i rygg/höft går det bra att sitta på stol och yoga. Det viktigaste är att ryggen är rak.
KAN JAG YOGA OM JAG ÄR SJUK ELLER SKADAD?
Är det en vanligt förkylning går det bra så länge du inte har feber. Det brukar gå bra att anpassa yogan till skador. Prata med din yogalärare.
HAR NI PRESENTKORT?

Vi har presentkort. Om du vill köpa ett presentkort till en yogakurs, behandling eller något skräddarsytt, hör av dig till oss för mer information och priser.

VILKA ÄR DET SOM GÅR PÅ YOGA?

Det är väldigt blandat. Både män och kvinnor i varierande åldrar och med olika yrkesbakgrund utövar yoga. På vårt yogacenter i Vällingby är det många som arbetar eller bor i Vällingby som deltar. Men även från grannområden som Råcksta, Blackeberg, Islandstorget, Ängby, Åkeshov, Brommaplan, Johannelund, Vinsta, Hässelby gård, Hässelby Strand och från Spånga och övriga Västerort är det många deltagare och även från andra delar av Stockholm. En del åker även en längre sträcka för att delta på våra yogakurser eller yogautbildningar. 

HUR KAN JAG BETALA?

Våra yogakurser betalar du direkt på hemsidan. Du har då möjlighet att betala hela summan på en gång eller delbetala i din takt. Vi har även swish och tar emot kontanter om du vill betala på plats.

KAN JAG TA IGEN MISSADE YOGAPASS?

Har du varit sjuk eller har du av någon annan anledning missat ett yogapass är du välkommen att ta igen det yogapasset under terminen så länge din yogakurs pågår. Hör med oss vilka yogapass som går för närvarande.

BEHÖVER JAG TÄNKA PÅ NÅGOT INFÖR MIN YOGAKURS?
Ha på dig mjuka kläder så du kan röra dig fritt. Ät inget tungt 2 – 3 timmar innan du praktiserar yoga. Om du är mycket hungrig kan du äta lite frukt. Undvik parfym de dagar du kommer på yoga. Undvik också att röka precis innan du kommer in i yogasalen. Kom i tid – så att du i lugn och ro hinner landa innan passet startar. Vi öppnar dörrarna 30 min innan första kvällspasset och 15 minuter innan andra kvällspasset. Dörren låses när passet startar så att vi inte ska bli störda.

Yogaland

Stockholms mysigaste yogacenter  

Vällingbyv. 115, Vällingby
Yoga Västerort, Stockholm

0708 432 780

tomas(at)yogaland.se

PG 56 47 80-5

Hem     Kurs     Behandling     Utbildning     Om oss     Kontakt