Boka redan idag!

Vad väntar du på?? Boka redan idag!!

Boka din kurs redan idag!

 

 

3 + 15 =

Vilken kurs är du?

Här kan du välja vilken yogakurs som passar just dig. Klicka på respektive rubrik för att komma till kursshoppen.

Mjuk och skön yoga som hjälper dig att komma ner i varv. Balanserar kropp, sinne och själ. Stärker och mjukar upp muskler och leder. Våra populäraste kurser.

Vårt eget forskningsprojekt från -11. Vi arbetar specifikt med yogaövningar som snabbt och effektivt reducerar stress, minskar oro och nedstämdhet.

Extra mjuk och långsam yogakurs som visat sig vara mätbar och kraftfull terapi. Testats inom forskning på bl.a KI och Danderyds sjukhus.

Du får lära dig teori och öva på medveten närvaro. Få insikter om tankemönster och beteende som till stor del styr och formar ditt liv. En väldigt meditativ kurs. 

Vår skönaste yogakurs för livsnjutare som vill komma ner ordentligt i varv. 30 min yoga och 30 min klangresa till meditativa instrument som spelas i helande syfte.

Yinyoga passar alla människor och kroppar. Vi slappnar av, låter gravitationen göra jobbet och kommer djupare i så kallas passiv stretch. Vi blir både smidigare och mer elastiska av yinyoga. Prova!

Discoyoga

Släpp på spänningar och kom in i kroppen med den härliga discoyogan. Fri dans med den skönaste klubbmusiken. I högtalarna spelas melodiös vokal trance och psychedelic trance.

Body Mind Yoga Flow

B M Yoga Flow - Terapeutisk balanserande yogaform med utgångspunkt i kundaliniyogan. Fokus på närvaro, dynamiska och icke-statiska rörelser.

Yoga med mindfulness

Mjuk och skön medicinsk yoga varvat med lättillgängliga mindfulnessövningar. För ökad närvaro och välbefinnande.