Workshops

Vi har läkande och självutforskande workshops

Kom ned i varv och ge dig själv (eller tillsammans med en vän) en stund av läkning och utforskande av självet med Yogalands varierade utbud av workshops.

Remote viewing (fjärrskådning)

Vad är Remote viewing?

Remote viewing (fjärrskådning) är förmågan att se och redogöra för objekt och händelseförlopp som inte kan nås med människans normalasinnen, det vill säga objekt eller händelseförlopp som är dolda eller på avlägset avstånd.

Det är dags att etablera en närmare kontakt med dina inre förmågor. Med hjälp av moderna tekniker som utvecklades av den amerikanska militären under kalla kriget för spionage kan vi få kontakt med det universella informationsfältet som av vissa kallas det akachiska registret. Metoder som i vissa fall inte tar mer än några minuter att utföra med minimal förberedelse!

Workshopen leds av Patrik Håkansson som studerat Fjärrskådning och arbetat med andliga tekniker i över 20 år. På ett lättillgängligt och humoristiskt sätt gör han fjärrskådning till ett användbart verktyg i din vardag,

Workshopen är uppdelad i fyra delar:

1. Hur USA militär utvecklade Remote Viewing.

2. Vilken sorts information kan dagens fjärrskådare få tillgång till?

3. Deltagarna får utföra en komplett session med ARV teknik. (Associate Remote Viewing)

4. Utvärdering och uppföljning av resultaten av ARV sessionen.
.

Kirtan med klangresa

Om kirtan och klangresa

Att sjunga kirtan är en transcendent helande upplevelse. Under en kirtansession sjunger vi mantran och spelar akustiska instrument. Att sjunga kirtan och vibrerande mantran avlägsnar stress och spänningar och ökar på livsglädjen. Det är inte ovanligt att få ett lyckorus efter ett kirtanpass. Du kommer som du är, oavsett din bakgrund. Det finns inga krav på tidigare musik- eller sångerfarenhet.

 

När det är dags för klangresa ligger du på yogamattan och lyssnar till läkande ljud från våra många akustiska instrument. En härlig upplevelse som låter dig flyta iväg på ljudets oändliga ocean.

 

Workshopen leds av Tomas och Emma

Yogaland

Stockholms mysigaste yogacenter  

Vällingbyv. 115, Vällingby
Yoga Västerort, Stockholm

0708 432 780

tomas(at)yogaland.se

PG 56 47 80-5

Hem     Kurs     Behandling     Utbildning     Om oss     Kontakt