Kundaliniyoga

 

Mjuk och skön yoga som hjälper dig att komma ner i varv. Balanserar kropp, sinne och själ. Stärker och mjukar upp muskler och leder. Våra populäraste kurser.

Yoga mot stress

 

Vårt eget forskningsprojekt från -11. Vi arbetar specifikt med yogaövningar som snabbt och effektivt reducerar stress, motverkar oro och nedstämdhet.

Medicinsk yoga

 

Extra mjuk och långsam yoga som visat sig vara mätbar och kraftfull terapi. Testats inom forskning på bl.a Ki och Danderyds sjukhus.

Mindfulness

 

Du får lära dig teori och öva på medvetenheten närvaro. Få insikter om tankemönster och beteende som till stor del styr och formar ditt liv. En väldigt meditativ kurs.

Yoga med klangresa

 

Vår skönaste kurs för livsnjutare som vill komma ner ordentligt i varv. 30 min yoga och 30 min klangresa till meditativa instrument som spelas i helande syfte.

Vinyasa Flow

 

Föredrar du en mer fysisk och dynamisk yoga där passet består av ett enda flöde av yogarörelser? Då ska du pröva den här!

Gravidyoga

 

För dig som är gravid eller vill bli gravid. Vi fokuserar på att stärka ditt välbefinnande fysiskt och mentalt. Vi gör andningsövningar, inkännande rörelser och ljudar toner.

Morgonyoga

 

Mjuk och skön klassisk kundaliniyoga. Vi balanserar kroppen, sinnet och själen och gör oss redo att välkomna den nya veckan.