Yoga tryggt hos oss

Under dessa märkliga tider har vi vidtagit ett batteri av stringenta åtgärder för att du ska kunna yoga tryggt hos oss. Dessa är: social distansiering, begränsat antal deltagare, städning, handsprit, god ventilation och tysta mantran. Var hemma om du är sjuk eller någon i din familj är sjuk. Yoga istället på distans. 

Social distansiering

För att öka avståndet mellan mattorna har vi tagit bort mer än hälften av mattorna i vår redan luftiga lokal, ordinarie max kapacitet är ca 40 personer och nu tar vi bara emot ca 16 pers. Mattorna är utlagda i ett sicksackmönster med ett gott avstånd mellan varje yogamatta.

Begränsat antal deltagare

Vi tar inte in fler personer än det finns utlagda mattor för att undvika trängsel.

Städning

Vi städar noga och torkar dagligen av beröringsytor och handtag med rengöringsmedel.

Handsprit

Det finns handsprit utplacerat på flera platser i lokalen, däribland på toaletten, där vi använder pappershanddukar.

Ventilation

Vårt moderna ventilationssystem byter ständigt ut luften i lokalen med energibesparande värmeväxling. Sensorer i fläktsystemet mäter koldioxidhalten i luften och reglerar fläkthastigheten efter hur många som befinner sig i lokalen. 

Tysta mantran

Vi avstår från att ljuda mantran högt och arbetar istället med dem tyst och tänker dem mentalt vilket funkar lika bra. 

Var hemma vid sjukdom

Om du är sjuk eller om någon i din familj är sjuk, stannar du naturligtvis hemma. Istället kan du följa yogan på distans då vi sänder våra pass online. En vecka efter att ni mår bra är du välkommen tillbaks.  Detta enligt WHOs riktlinjer.

Yoga på distans

Vi sänder samtliga pass via Zoom online så att du kan följa med via din dator, surfplatta, mobiltelefon eller smart-tv om du önskar. Det ingår i ditt medlemskap.