Stockholms
Medicinska
Yogaklinik

 

yoga  
Forskning Kontakt
iloveyogaland

Recensioner

Allt fler människor tränar idag yoga. Orsakerna till detta är många. Du känner någon som redan gör det, tidningarna skriver om yoga varje dag numera, du har hört på radio eller sett yoga på TV. En känd personlighet har berättat om sina erfarenheter av yoga och detta inspirerar många att själva pröva, osv. Oavsett varför du börjar blir ändå slutresultatet att de allra flesta mår väldigt bra av att träna yoga. Här har vi samlat röster från människor som tränat Kundaliniyoga och Medicinsk Yoga hos Yogaland.

- Jag vill varmt tacka för ännu en fantastisk yogatermin. Jag blev inte bara botad från min sjukdom med hjälp av yogan, jag har dessutom fått ovärderliga hjälpmedel i mitt liv och i min strävan efter att leva så sant och balanserat som möjligt. Inte alltid är det lätt, men det är alltid rätt! :-) Under den långa meditationen i onsdags fick jag till mig ett budskap som jag gärna vill dela med mig. Jag kände så himla tydligt att ”Varje gång jag yogar blir jag pånyttfödd!” Är alltid taggad innan och alltid fokuserad efter yogapasset. Tack än en gång för allt du ger!
Katharina Sjöqvist

- Kursledaren har ett bra bemötande. Man får vara här på sina egna villkor. Yogaformen passar mig och ger det resultat jag vill åstadkomma.
Annelee Mellström

- Jag känner stort förtroende för Tomas. Han får mig att slappna av. Är kunnig och pedagogisk. Jättebra att det finns material från varje pass + material att köpa.
Åsa Sjödin

- Allt utmärkt. Skönt att avsluta veckan med ett yogapass. Kursmaterialet är bra och har lagom med information. Kursledaren är excellent!
Berit Arusell

- It was all new to me. I found it very interesting and somewhat different to what I expected. I enjoyed it very much. Sunday evenings work perfect. I felt Tomas does an excellent job, easy to follow with spiritual aspects. I enjoyed it very much. I hope to keep yoga part of my life.
Thomas Jenkinson

- Mycket bra. Skönt avslappnande och rogivande. Lagom jobbigt.
Ann-Charlotte Strömberg

- Jättenöjd. Kommer att rekommendera till andra. Mycket pedagogiskt upplagd. Läraren är kunnig, lugn och kompetent.
Jana Lodeholm

- Väldigt bra lärare! Sympatisk. Bra pass.
Karin Nyberg

- Lugn och bra lärare.
Eva Pettersson

- Mycket bra kurs och jättebra lärare!
Annelie Norde

- Passar mig bra. Samma pass några gånger och sedan prova annat program. Lugnt, metodiskt och avslappnat.
Erik Biberg

- Kursen var lärorik. Lärde mig se inåt och hitta mitt lugn! Bra, lugn och tydlig lärare.
Anonym

- Kursen är lagom ansträngande – något att längta till varje vecka. Kursledaren är mycket bra och lyckas förmedla en känsla av välbefinnande på ett bra sätt. Förklarar rörelser bra.
Elisabeth Westlund

- Mycket bra lärare.
Peter Westlund

- Bra upplägg med både yoga och meditation. Mycket bra kursledare.
Ulla Bergenmo

- Kursen är megabra, det är bra upplägg och avstressande vilket vi behöver. Läraren är jätteduktig på att vara tydlig så man förstå hur man ska göra, riktigt bra på det han gör.
Nicole & Anne Bondesson

- Mycket bra. Tillåtande och utvecklande samtidigt. Kroppsligt och själsligt i bra balans. Har nytta av andningsövningarna under löpningen. Läraren är mycket bra har humor och tålamod.
Anonym

- Mycket bra kurs med kompetent ledare. Lagom tempo. Trevlig ledare med behaglig röst.
Ann-Charlotte Strömberg

- Upplägget har varit toppen, lugna övningar som speciellt fungerat bra för mig som gravid. Jag tycker det har varit kanon med samma övningar tre tillfällen i följd så att man har kunnat vänja sig vid dem. Kursmaterialet har varit jättebra vi har fått passen så vi kunnat träna hemma och det har funnits pass på CD-skivor tillgängligt. Extremt pedagogisk och kunnig lärare med tydlig mångårig erfarenhet av sitt yrke. Oerhört ödmjuk med en lugn och behaglig röst och tydligt ledarskap! Roliga pass med övningar som inspirerar och berör! Jag kommer definitivt tillbaka nästa termin!
Emma Säfqvist

- Dag, tid, innehåll och upplägg passar mig väldigt bra. Läraren är en duktig pedagog med bra bemötande, positiv inställning och som varierar innehållet. Jag kommer att rekommendera kursen till alla som är intresserade.
Jana Lodeholm

- En skön stund i veckan som är välbehövlig. Genomgående mycket bra! Känns välstrukturerat. Bra och tydligt kursmaterial. Kursledaren är mycket bra, lugnande och ambitiös.
Sofia Lindstrand

- Jag ser fram emot varje söndag och mår bra efteråt inför den nya arbetsveckan. Mycket varierat kursinnehåll vilket är bra. Ledaren är lugn, trygg och har ett behagligt sätt att möta oss ”elever”.
Åsa Sjödin

- Söndagspasset är ett skönt slut på helgen och en bra start inför veckan. Tack för en trevlig termin!
Irma Näsman

- Kursledaren har god pedagogik, kunskap och ett trevligt engagemang. Det är lätt att följa, lagom tempo och svårighetsgrad.
Astrid Lindstrand

- Dag och tid bra. Bra med en timme. Bra upplägg. Bra lokal. Bra innehåll. Lagom många personer. Bra att vi får yogapassen med rörelserna och text och info om vad rörelserna är bra för. Kursledaren var bra. Var lätt att följa instruktionerna. Bra att vi fick vila på mattan mellan varje övning. Kursledaren var tydlig med instruktion om andningen. Andning är svårt, men i den här kursen kom jag underfund med andningen och hur bröst och mage rör sig i in och utandning. Bra och tydlig information.
Birgitta Jansson

- Mycket bra och nyttig kurs för kropp och själ med en tydlig och informativ kursledare.
Ann Christine Picornell

- Läraren är tydlig, lugn och behaglig, pedagogiskt närvarande i undervisningen – helt fantastisk.
Anonym

- En väldigt trevlig upplevelse! I avslappningssyfte är kursen väldigt bra.
Camilla Dingertz

- Tack för en fantastiskt fin kurs. Pedagogiskt och enkelt för mig som nybörjare. Jag har känt mig påfylld varje gång.
Barbro Hägersten

- Allt var bra, kursledaren var toppen.
Britt-Marie Widén

- Jättebra kursledare!
Bibi Ljung

- Mycket bra kurs med jättebra kursledare.
Britt-Marie Ågermo

- Mycket bra. Avslappnande. Jag har lärt mig hantera min stress mycket bättre.
Anonym

- Läraren var lugn och informativ och kursmaterialet var bra.
Mona Lundqvist

- Kanon!
Birgitta Lindh

- Tomas förklarar övningarna lugnt och enkelt, mycket tydlig. Goda kunskaper.
Katarina Östlund

- Kursledaren var mycket bra. Bra variation och mycket bra med meditation med sång.
Rose-Marie Johansson

- Avslappnande och skönt med tydlig kursledare.
Ingrid Newbould

- Mycket bra kursledare och kursmaterial.
Sylvia Jonson

- Toppen bra!
Anita Gimholt

- Allt med kursen är alldeles utmärkt och inget saknas. Yoga, andning och lugn det behöver jag.
Inger Söderberg

- Mycket bra kurs.
Agneta Kejnemar

- Tydlig – klar – lugn – trygg har du varit som lärare.
Christina Mannerfeldt

- Mycket bra ledare! Mycket bra med samma pass flera gånger!
Lena Nilsson

- Allt har passat mig mycket bra. Bra att få program efter varje pass. Mycket tydlig och pedagogisk lärare med skön röst att lyssna på. Känner mig mycket nöjd.
Ulla Karlsson